Ignite’i disainriiete konkursi parimad selgunud

16. juuni, 2011
V6itja_IgniteMärtsi lõpus kuulutas tarkvaraettevõte Ignite välja disainriiete konkursi kõigile moehuvilistele eesmärgiga luua omanäoline kollektsioon programmeerijatele. Huvi näitas üles enam kui 30 disainerit. Nüüdseks on kõik laekunud kavandid üle vaadatud ning seitsmeliikmeline žürii otsuse langetanud.
Märtsi lõpus kuulutas tarkvaraettevõte Ignite välja disainriiete konkursi kõigile moehuvilistele eesmärgiga luua omanäoline kollektsioon programmeerijatele. Huvi näitas üles enam kui 30 disainerit. Nüüdseks on kõik laekunud kavandid üle vaadatud ning seitsmeliikmeline žürii otsuse langetanud.

Parimaks tunnistati Piret Melliku ideelahendused, mis pälvisid ka 650 eurose preemia. Žüriiliikmete sõnul olid tema plussideks lihtne, selge ja klassikaline värvilahendus ning variatsioonid lühikeste pükste ja pikkade vahel.

Esikolmikusse mahtusid veel  Katrin Ustav ja Merle Lõhmus. Katrin Ustavi töö puhul tõsteti esile vabamat joont, mis muudab riietuse kandmiskõlbulikuks ka peale tööaja lõppu. Samas hoiab kollektiivi ühtsust. Riideid on eeldatavalt lihtne toota ja hooldada. Need on kantavad, praktilised ja mugavad.

Merle Lõhmuse kavandite puhul tõsteti esile väga detailideni läbi mõeldud terviklahendust, selget esitlusviis ja huvitavat disainijoont.
Ignite juhatuse liige Auris Aume sõnul oli konkurents väga tasavägine ning esimese kolme vahed jäid päris väikeseks. „Mul on hea meel, et žüriisse kuulus rohkem inimesi. Väikeses siseringis oleks võidutöö valimine osutunud parajaks pähkliks. Häid mõtteid ja lahendusi leidus paljudes kavandites,“ kommenteerib ta. Ühtlasi tänab ta kogu Ignite’i kollektiivi poolt kõiki osalejaid!

Valmis riidekomplektid jõuavad IT-spetsialistide selga sügiseks.

Ignite on 2010 alguses rajatud tarkvaraarendusele keskenduv ettevõte, mida on saatnud kiire kasv ning tänaseks teenindatakse nii kodumaiseid kui rahvusvahelisi kliente. Ignite põhineb Eesti kapitalil.

Näited kolme parima töödest saab alla laadida siit: