Hooandja ja TipTheAuthors Eesti parimate e-teenuste seas

19. aprill, 2013

Täna kuulutati infoühiskonna konverentsil “Eesti parim e-teenus 2013” konkursi parimad – meelelahutuse ja kaasamise kategooriate võidud noppisid TipTheAuthors ja Hooandja.

 

“Eesti parim e-teenus 2013” konkursi žürii esinaise Katri Ristali sõnul laekus konkursile kokku 77 tööd ning tänavune võitjate tase oli väga tugev. “Loovate projektide ühisrahastusplatvorm Hooandja paistis silma võimega lühikese aja jooksul kaasata Eesti elanikke erinevate kultuuriprojektide rahastamisel ja legaalne muusika- ja filmide allalaadimiskeskkond TipTheAuthors valiti oma kategoorias võitjaks kuna annab inimestele ausa võimaluse Eesti kinokunsti pärlitega tutvuda,” ütles Ristal.

Konkursi üldvõitjaks sai e-äri kategooria võitja TransferWise, mis pakub rahvusvahelist maksete ja valuutavahetuse teenust. E-kultuuri valdkonna parimaks tunnistati veebimäng Ennemuistne ja e-valitsemise sektoris e-piirijärjekorra süsteem

“Eesti parim e-teenus” konkursi eesmärk on tutvustada innovatiivseid e-teenuseid ja e-lahendusi, aga ka nende tellijaid ja tootjaid nii avalikus, era- kui ka mittetulundussektoris. Konkursile said teenuseid ja lahendusi esitada nii teenusepakkujad ise kui ka teenuste tootmisesse kaasatud tarkvaraarendusettevõtted.

****

Lähem info konkursi “Eesti parim e-teenus 2013” kohta: 

http://www.e-konkurss.net/2013/02/eesti-parim-e-teenus-2013-konkurss.html 

Konkurss “Parim e-teenus 2013” toimub Riigi Infosüsteemi Ameti eesvedamisel, EL struktuurifondide programmist “Infoühiskonna teadlikkuse tõstmine” ning Euroopa Regionaalarengu Fondi rahastusel ning seda aitavad korraldada BDA Consulting OÜ ja KPMS & Partnerid OÜ. EL sf programmi „Infoühiskonna teadlikkuse tõstmine“ eesmärk on suurendada olemasolevate elektrooniliste lahenduste kasutatavust ja soodustada uute e-teenuste teket ning teavitada inimesi sellest, kuidas arvutit turvaliselt kasutada. Programmi tegevused viib ellu Riigi Infosüsteemi Amet aastatel 2007–2013. Programmi kogumaht on ligi 3,7 miljonit eurot ja seda rahastatakse Euroopa Regionaalarengu Fondist.