Nordic Open 2013: „Piiriülene laienemine“

30. aprill, 2013

nordic openNordic Open 2013 mitte-tulunduslik ettevõtluskonverents teemal „Piiriülene laienemine“ toimub 15. mail Swissôtelis Tallinnas. Käesoleva aasta esitluste eesmärk on jätkuvalt tutvustada efektiivseid võimalusi, kuidas murda teed Skandinaavia partneriteni.

Konverents toimub 1-päevasena kolmapäeval, 15. mail kell 09:00-16:00. Hommikune programm sisaldab esitlusi ning küsimuste-vastuste voore. Esinejad on nii Skandinaaviast kui ka Eestist oma ala eksperdid ning Eesti ettevõtete esindajad, kes jagavad oma kogemusi Skandinaavia turgudele sisenemisel. Õhtune programm 17:00-19:00 sisaldab networking vastuvõttu Taani suursaadiku residentsis (Wismari 5, Tallinn), kus vabas õhkkonnas on võimalik teiste osalejate kui ka esinejatega tutvust teha.

Konverents toimub naljandat aastat järjest ning korraldatakse mittetulunduslikul eesmärgil kaubanduskodade initsiatiivil. Konverents Nordic Open 2013 toimub 15. mail Swissôtel Tallinnas (Tornimäe 3, Tallinn). Päeva hind on 49€ registreerumisel kuni 5. mai, peale seda 59€. Osalustasu sisaldab kohvipausi, lõunat ning õhtust vastuvõttu. Üritus on inglise keelne. Manusest leiab ürituse programmi.

Registreerimise ning lisainfo konverentsi kohta leiab www.nordicopen.org