ÜLESKUTSE: Kiida oma tööandjat!

16. november, 2016

Anna panus „Unistuste tööandja“ valimisel ja esita oma tööandja kandidatuur konkursile. „Unistuste tööandjaks“ saab organisatsioon, kes on loonud atraktiivse tööandja brändi ning tänaste ja tulevaste töötajatega motiveeriva suhte.

Seni on „Unistuste tööandja“ tiitli võitnud Sisekaitseakadeemia, LHV Pank AS ning Teaduskeskus AHHAA.

„Üha rohkem ettevõtteid on mõistmas, et töötajad on nende suurim vara, kelle õnnelikuks tegemisse ja motiveerituna hoidmisesse tuleb panustada. Seega on «Unistuste tööandja» tiitel ihaldusväärne paljudele ettevõtetele, kuna näitab nii töötajatele kui ka avalikkusele selgelt kätte, et selles organisatsioonis neid seisukohti väärtustatakse,“ selgitas konkursi eestvedaja Anu-Mall Naarits.

Unistuste tööandja leidmise konkurss algab kiitmisvoorust, kuhu on oodatud kõigi Eestimaa töötajate panus, kes oma tööandjat millegi eest kiita soovivad. „Kiida oma tööandjat“ kampaania kestab 30. novembrini.

Kiida oma tööandjat siin!

Kõigi inimeste vahel, kes omatööandjat kampaania raames kiidavad, loositakse välja tasuta pääse 8. veebruaril 2017 toimuvale „Unistuste tööandja: 100 ideed“ konverentsile. (http://www.100ideed.ee/unistuste-t%C3%B6%C3%B6andja-100-ideed)