Neljapäeval toimub IN.ee ja Ettevõtlusameti Online-nõustamispäev

07. detsember, 2010

alt Neljapäeval 09.12. saavad ettevõtjad eksperdilt IN.EE-s küsimusi küsida teemal: Kuidas saada kinnitust turult, et uuele ideele, tootele või äriplaanile on nõudlus olemas? Toimub IN.EE ja Tallinna Ettevõtlusameti Online Nõustamispäev noortele ettevõtjatele ning kõigile neile, kes on huvitatud ettevõtlusest, et minna edasi oma idee arendamise ja teostamisega.

Online Nõustamispäevade teema on:

Kuidas saada kinnitust turult, et uuele ideele, tootele või äriplaanile on nõudlus olemas?

Teie küsimustele vastab internetiturundaja Priit Kallas

Priit on aktiivne ettevõtja, kes on erinevate internetiprojektide juures olnud tegev rohkem kui 10 aastat. Alates 1999. aastast on tema peamiseks tegevuseks olnud internetiturundus – aidates Eesti firmadel jõuda välisturgudele. Ta on asutanud neli Eesti internetiturundusfirmat (Infinit Solutions www.infinit.ee, Sevenline www.sevenline.ee, Altex Marketing www.altex.ee, DreamGrow Digital www.dreamgrow.ee) ja nõustanud mitmeid teisi. Priidu teeneks võib lugeda Eesti esimese internetiturundusele pühendanud seminaride sarja Eturundus algatamise. Oma teadmisi internetiturundusest on ta nõus meelsasti ka kõigile teistele jagama. Priidu tegemistest loe lähemalt www.dreamgrow.ee

09.12 hommikul ajavahemikul 10.00-12.00 on kõigil huvilistel võimalus esitada küsimusi eksperdile saates need mailitsi info@in.ee. Ekspert vastab esitatud küsimustele samal päeval ajavahemikul 14.00-16.00.

Lisainfo www.in.ee