TeamLab@kohalik toit: Tule arenda kohalikku toitu!

14. märts, 2019

Sündmuse detailid


TeamLab@kohalik toit” — REGISTREERU JUBA TÄNA!

Uuringud on kinnitanud, et toidukorvi päritolu on meie inimestele üha olulisem ja toitudes eelistatakse aina enam kasutada kodumaal kasvatatud tooraineid. Korraldame 25.-26. märtsil Järvamaal Põhjaka mõisas kohaliku toidutemaatilise TeamLabi. Soovime sellega innustada kohalikke toidutootjaid leidma uusi ideid toorainete paremaks väärindamiseks.

Inspiratsiooni ja teadmisi uutest trendidest köögis jagab kahe Eesti presidendi peakokk ja Terevisiooni kokandussaate juht Indrek Kivisalu. Selleks, et väljatöötatud lahendused ja uued ideed Põhjakast ka välja jõuaksid, toetab osalejaid mentorina hinnatud disaini, brändingu ja turunduse ekspert Markko Karu.

Indreku sõnul tuleb kohalikku toitu enne müüki väärindada, sest nii jääb lisatulu tootjale. “Oluline on ka erineda, pakkuda tarbijale midagi uut, aga samas tuttavat ja turvalist, nii vastandlikult kui see ka ei kõlaks,” sõnas tippkokk.

Üritusest ootame osa võtma toidutootjaid (sh põllumajandus-, aia- ja metsasaadused), toitlustusasutusi, kokkasid ja toidugurmaane. Osalejaid juhendavad kogenud kokad, toidudisainerid ning äri- ja turunduseskperdid. Žüriilt enim tunnustust pälvinud meeskond saab auhinnaks 8-tunnise mentorsessiooni Eesti tippkokalt Indrek Kivisalult.

>> Lisainfo, täpne ajakava ja registreerumine <<