Maitseelamuse kojas valmistab toitu Egoisti kokk Imre Aulis

23. aprill, 2012

foodAntoniuse õue maitseelamuste koja traditsioonilisel tippkokkade meistriklassi üritusel „Tegija köök“ on 25. aprillil algusega kell 18 oma oskusi näitamas ja jagamas restorani Egoist sous-chef (peakoka abi) Imre Aulis.
Imre Aulise juhendamisel ja eesti köögi parimate traditsioonide järg valmistatakse kolmekäiguline õhtusöök ja õpitakse põnevaid toiduvalmistamise nippe.

Üritusele saab registreeruda aadressil maitseelamuse.koda@gmail.com või telefonil 5393 4648. Osalemistasu on 30 eurot.

Imre Aulis töötab tippkokale ja restoranikultuuri arendajale Dimitri Demjanovile kuuluvas restoranis Egoist (www.egoist.ee).

Lisainfo: maitseelamuse koda, 5393 4648, http://www.facebook.com/maitseelamuse