Toimub loomeettevõtetele suunatud Venemaa-teemaline koolitus

19. aprill, 2011

altEesti Disainikeskus korraldab 28. aprillil disaini- ja loomeettevõtetele suunatud ekspordialase koolituse, mille eesmärk on anda disainiga tegelevatele ettevõtjatele algteadmisi rahvusvahelistele turgudele sisenemiseks ja seal edukaks opereerimiseks rõhuasetusega Vene turul.

Koolituspäeva esimene pool keskendub praktilistele juhistele oma ettevõtte ekspordistrateegia loomiseks, teisel poolel tutvustatakse võimalusi Vene turul, antakse ülevaade sealsest ettevõtlusmaastikust ning kommunikatsiooni ja turunduse eripäradest. Eesti Kaubandus-Tööstuskoja esindaja tutvustab Enterprise Europe Networki teenuseid eksportijale.

Osalustasu on 65 eurot, Kaubandus-Tööstuskoja liikmetele soodushind 52 eurot.? Hind sisaldab kolme kohvipausi ja lõunat ning koolitusmaterjale. Kursusel osalenutele väljastatakse täiendusõppe läbimise kohta tunnistus.?

Koolitust toetab EAS loomemajanduse tugistruktuuride meetmest. Koolitusele saab registreerida Disainikeskuse kodulehel täiendkoolituste alt. Samast leiab ka lisainfot.