Avati Eesti e-kogemust tutvustav portaal e-Estonia.com

03. mai, 2011

altaltAprilli lõpus avatud portaal e-Estonia.com tutvustab Eesti kui eduka e-riigi lugu ka mujal maailmas. IKT Ekspordiklastri initsiatiivil ning Demokeskuse ja Eesti ettevõtjate koostöös sündinud veebileht koondab endas Eesti e-ühiskonna parimaid praktikaid. Esimest korda on kogutud ühele lehele kokku märkimisväärne hulk Eesti e-lahendusi ja kogemust.

„Eesti kui e-riigi ainulaadsus seisneb just erinevate lahenduste sisulises tugevuses ja laialdases kasutuses. Ka tehnoloogiliselt väga kõrgelt arenenud riikides ei ole veel suudetud saavutada sellist e-ühiskonna funktsionaalsust ning e-lahenduste sidusust, nagu me näeme tänases Eestis,” rääkis Demokeskuse tegevjuht Indrek Vimberg. Tema sõnul on nõudlus sellise veebikeskkonna järele suur ning infopäringuid Eesti e-lahenduste kohta, millele saab nüüdsest vastuse e-Estonia.com lehelt, laekub Demokeskusele iga päev.

e-Estonia.com projekti kaasrahastavad Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus, Tallinna Ettevõtlusamet ja IKT Ekspordiklastri partnerettevõtted.