Loomemajanduskeskuse ettevõtted osalevad ühiselt sisustusmessil

23. aprill, 2014

lmk-logoTartu Loomemajanduskeskuse ettevõtted esinevad ühise väljapanekuga sel nädalalõpul Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses toimuval sisustusmessil “Interjöör 2014″. 

25.- 27. aprillil toimuval sisustusmessil on esindatud „Ajujahi“ saates tuntust kogunud Khisi puidust vannid, Frida ja Lonni toolid ja padjad, maalikunstnik Lea Libliku ning disainer Tuuli Vahesaare sisustusdisain (lambid, kellad, kardinad jm). Disainimaja pood tutvustab erinevate kunstnike loodud kellasid ning maastikuarhitektuuribüroo TajuRuum oma teenuseid. Roheline Inseneribüroo viib messile akustiliste omadustega okkaplaadid ning tutvustab oma büroo pakutavaid teenuseid, mis aitavad huvilistel nende idee järgi luua sobivad puidust lahendusi. 

Loomemajanduskeskuse ettevõtteid ühiselt messile organiseeriv Margus Siilik Rohelisest inseneribüroost lubas: „Kindlasti teeme huvitava ja laheda väljapaneku!“ 

Tartu Loomemajandus keskuse ettevõtted asuvad C-hallis, boksi number on 301. 

Sisustusmess “Interjöör 2014″ on traditsiooniline sisustussündmus Eesti Näituste messikeskuses, mille eesmärk on pakkuda võimalikult palju informatsiooni uute ja olemasolevate suundade kohta mööbli-, sisekujunduse- ja disainimaailmas, inspiratsiooni kodu, suvila ja kontori sisustamiseks, kaunistamiseks või renoveerimiseks ning kõike huvitavat interjööri valdkonnast.