Antoniuse moeseminar kutsub arutlema moeajakirjanduse ja -turunduse teemadel

14. mai, 2014

antoniuse moeseminar mart2014Sel reedel, 16. mail toimub järjekorras teine Antoniuse moeseminar, kus esinema on kutsutud mitmeid spetsialiste moeajakirjanduse ja -turunduse vallast. 

Seminaril osalevad pikaajalise moeajakirja juhtimise kogemusega Anu Merila, tuntud blogija ja H&M-i showroom’i vedaja Britta Talving, Tartu Kaubamaja turundusspetsialist Piret Kull, nn rohelise turundusega tegelenud Ann Runnel ja Disainimaja perenaine Hedviga Vei. 

Seminarid on mõeldud kõigile moe- ja disainihuvilistele ning alustavatele disaineritele. Kohtumiste eesmärgiks on anda osalejatele ülevaade erinevate moesüsteemi tahkude toimimise kohta. Samuti jagatakse praktilisi näpunäiteid moeajakirjanikega suhtlemise ja moesõnumite edastamise kohta. Vestlusringi põhimõttel üles ehitatud seminaril avaneb hea võimalus saada vastuseid teemaga seotud küsimustes ning õppida erinevate moe valdkonna ekspertide kogemustest. 

Seminar toimub reedel, 16. mail kell 16.00-18.00 Tartu Loomemajanduskeskuse suures saalis aadressil Kalevi 17. Seminaril osalemine on tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine. Oma osalusest saab teada anda hiljemalt neljapäevaks, 15. maiks meiliaadressile mood@lmk.ee.   

Moeseminarid on sissejuhatuseks Antoniuse moeetendusele, mis toimub 13. juunil Tartus Antoniuse õues. Etendusel tuleb esitlusele üheksateistkümne disaineri looming.