Red Tail Organics disainib funktsionaalseid joogariideid

04. juuni, 2014

piltRed Tails Organics on joogariiete bränd, kes on täna lõpetamas PESA tootearendusprogrammi kolmandat lendu. “Olen joogatreener ja mõned aastad tagasi, kui treeningkoormus kasvas väga suureks, tundsin, et kaubanduses pakutav joogariiete valik mind ei rahulda sest tuntud brändide tooted on liiga tehnilised. Minu jaoks on oluline, et riided oleksid nii pilkupüüdvad kui ka mugavad. Joogatreenerina tean täpselt, millistele detailidele tuleks joogariideid disainides rohkem tähelepanu pöörata,” rääkis rõivaste autor Enely Jääger.

Millises valdkonnas jäid ettevõtlusega hätta?

Abi vajan tootmise planeerimisel-ja teostamisel ning ekspordiplaanide koostamisel ja nende elluviimisel.

Millised rollid on su meeskonnaliikmetel?

Kui ma PESA’s alustasin, olin üksinda ja mulle tundus, et nii on lihtsam. Praegusel hetkel aga ei kujuta ma edukat jätkamist ilma oma meeskonnata ette. Lisaks minule on hetkel veel kaks tubli kaaslast, kellest üks tunneb hästi turunduse valdkonda ning tegeleb samaagselt taime-ja loodusraviga ja taimemaailmas süvateadmiste arendamisega. Teine meeskonnaliige on kangaste värvimise spetsialist.

Millised on su ettevõtte tulevikuplaanid?

Meie unistused on suured. Me soovime, et meie klientideks on isikupärased jooga treenerid või harrastajad, kes oskavad hinnata kvaliteetset aega nii treeningul kui ka vabal ajal. Meie kliendid hoolivad enda ümber olevatest inimestest ja loodusest. Kollektsiooni valmistamisel kasutatame kangaid, mis on värvitud looduslike vahenditega. Propageerime oma kollektsiooniga tarbimise vähendamist ning läbi sotsiaalse ettevõtluse soovime muuta maailma paremaks paigaks.

Üks hea soovitus teistele?

Kui Sul on unistus siis tuleb samm sammult hakata selle poole liikuma. Tähtis on iseendasse uskuda. Üks etapp viib teiseni ja iga uus kontakt järgmise huvitava inimeseni. Kui teed oma tööd armastusega siis on kõik uksed maailmas avatud. Ise usun, et minu hobist saab tulevikus töö, mis toob mulle ka leiva lauale.

Kust Sinu tooteid leiad?

Esimesed tootenäidised on juba valminud aga palume siiski veel pisut kannatust. Teeme tööd kangastega ja testime erinevaid mudeleid, et leida joogatreeningule just kõige sobivam tekstiil ja tegumood.

Rohkem infot minu tegemiste kohta www.yogahouse.ee