TeamUp! tootearenduspäevale saab registreerida 1. detsembrini

29. november, 2011

altLaupäeval, 3. detsembril toimub TTÜ Tudengimajas tootearenduspäev TeamUp!, kuhu tulevad kokku idee autorid, disanerid, insenerid ning turundajaid, kes professionaalide abiga päeva jooksul ideed edasi arendavad.


Loov Eesti ja Startup Garage korraldavad tootearenduspäeva teistkordselt, eesmärgiga viia kokku erinevad osapooled, kes on vajalikud ühe toimiva ettevõtte sünniks ja arenguks. Kohale oodatakse nii idee autoreid, kui ka insenere, turundajaid ja disainereid meeskonnaliikmeteks, kes kohapeal moodustatud meeskondadena toodet edasi arendavad.

 

Inspiratsioonikõne peab James York juba rahvusvahelise haardega edukast ettevõttest Fits.me, mis on tänu õigete võimaluste kasutamisele

nõnda kaugele jõudnud. Mentoritena aitavad meeskondi teiste seas tuntud tootedisainerid Tõnis Vellamaa (Seos Valgustus) ja Sven Sõrmus (Iseasi),äriarenduse nõu pakuvad Tehnopoli ärimentorid Raido Pikkar ja Kati Nikopensius ning ESA Ettevõtlusinkubaatorite nõustajad Mart Brauer ja Peeter Mõistlik. Nõu saab küsida ka inseneeria valdkonnas Karl Venelt (TTÜ).

 

Õhtuks valib meie mentorzhürii välja võidutöö, kes saavad Loov Eesti toel tooteideed edasi arendada. Ka on võidutiimile tagatud edasine mentortugi ning ettevõtlusnõu.

Ajakava*
10.00 Kogunemine ja avakõne
10.30 Ideede presenteerimised
11.30 Meeskondade komplekteerimine avatud ruumi põhimõttel
12.00 Töö algus
18.00 Oma töö tulemuste esitlemine mentoritele
19.00 Otsus parimate tulemuste osas
19.30 Afterparty ja networking
22.00 Vabatahtlik lõpetamine ja linna minek

REGISTREERIN OTSEKOHE ÄRA

Üritus on osalejatele tasuta.

TEAM-UPi korraldavad Loov Eesti, Startup Garage, Tallinna Tehnikaülikool ja Eesti Kunstiakadeemia. Ürituse korraldamist toetas EAS Euroopa Sotsiaalfondi vahenditest.

Vaatan eelmise aasta videot

Loe veel:
Esimese TeamUp! võidutöö hakkab varsti tuult mõõtma
TeamUp! tootearenduspäev teeb ühe päevaga ideest reaalsuse
Bruno Suvi TeamUp!ist: Kui Sul on idee, ära pelga seda ellu viia!