2018 taotlusvooru infotund

03. mai, 2016

Sündmuse detailid


EV100 ja EL eesistumise raames välisriikides toimuvaid sündmusi toetav programm kutsub infotundi. EV100 ja Euroopa Liidu Nõukogu eesistumise rahvusvahelise programmi sündmuste taotlusvooru infotund toimub neljapäeval, 5. mail kell 15.00 Kultuurikatla väikeses saalis (Põhja pst 27a).


Taotlusvooru eesmärk on leida parimad ideed Eesti tutvustamiseks välisriikides 2018. aastal, mil
Eesti Vabariik tähistab 100. sünnipäeva ning on ühtlasi aasta esimesel poolel EL Nõukogu eesistujamaa.

Oodatud on ettepanekud kultuuri, hariduse ja teaduse, IT, ettevõtluse ja teistest valdkondadest. Toetust võib taotleda nii spetsiaalselt 2018. aastaks korraldatavateks sündmusteks kui ka sellisteks üritusteks, mis on osa suurematest algatustest (nt messid, foorumid jms). Erilise tähelepanu all on valdkondi ühendavad interdistsiplinaarsed projektid, mis pakuvad üllatavaid nurki Eestist rääkimisel. Taotluste juures on oluline roll välispartneri valikul, kelle kaudu avanevad võimalused luua sündmusele laiem kõlapind. Programmi sündmuste toimumise aeg on 2017. aasta septembrist  2018. aasta lõpuni.


Infotunnis selgitatakse lähemalt:

– millistele tingimustele peab toetatav sündmus vastama;

– millised on ootused korraldaja ja välispartneri osas;

– millised on toetamise kriteeriumid ja toetatavad tegevused.

Taotlusvooru tingimused, programmi prioriteetsete sihtriikide loetelu, taotluste hindamise põhimõtted, taotlusvorm ja muu seonduv materjal on leitav veebilehelt:  https://ev100.ee/et/välisprogrammi-taotlusvoor-sündmustele

Esimene välisprogrammi taotlusvooru tähtaeg oli 2015. aasta novembris. Teise ja ühtlasi viimase taotlusvooru tähtaeg on 30. juuni 2016.

Lisainfo:

Jorma Sarv
EV100 ja EL eesistumise välisprogrammi juht
jorma.sarv@riigikantselei.ee
tel 502 3343