MELT Foorum 2017 tihendab loome -ja tööstusettevõtete koostööd

17. mai, 2017

Liiga paljusid Eesti ettevõtjaid ilmestab vähene ambitsioonikus nii tootearenduses kui pürgimises välisturgudele, ütleb majandus- ja kommunikatsiooniministeerium.

Me ei usu, et head ideed on Eestis otsa saanud või tahe kasvada asendunud mugavusega. Me usume, et tööstus vajab loovaid mõtteid ja loovad mõtted praktilist meelt. Seepärast toome MELT Foorumil kokku tootjad ja disainerid, et need kaks lahutamatut valdkonda kõneleksid varasemast enam ühte keelt ning looksid seeläbi suuremat väärtust nii oma ettevõttele kui Eestile laiemalt.

Selle aastasel MELT Foorumil on oma kogemust jagamas muuhulgas: Ted Young-Ing, kes on rahvusvaheline brändikonsultant ning varasemalt Art Director Gucci moemajas; Henkka Hyppönen, agentuuri +1 loovjuht ning suurte oskustega mentor; Eesti ühe tuntuima strateegiaagentuuri
Identity juht ning brändistrateeg Ants Lusti; auhinnatud ning ühe legendaarseima Eesti agentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht ja CEO Urmas VIllmann; maailmas ainulaadsete ja eksklusiivsete kõlarite tootja Esteloni arendusjuht Alissa Vassilkova ning hiljuti maailmakuulsa innovatsiooniauhinna Edison Awardsi pronksi võitnud ettevõtte Cleveron disainijuht Lauri Hirvesaar.

Nende ning mitmete teiste põnevate MELT Foorumi esinejate täpsema ülevaate leiab www.melt.ee.

MELT Foorum toimub 30. mai 2017 Kultuurikatlas. Olge valmis põnevateks ettekanneteks, workshoppideks, suurteks ideedeks ning uuteks vaatenurkadeks, mida tulevikus enda ettevõtte jaoks kindlasti ära kasutada!

Loe lisaks ning registreerige enne, kui on hilja aadressil www.melt.ee

MELTi korraldab Tallinna Ettevõtlusinkubaatorid koostöös

 

Allikas: MELT.ee